grafitischoolspullen

Wachtlijst

Datum laatste actualisatie van de getoonde wachttijden: 30-12-2020. De genoemde wachttijden zijn enkel een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


We doen ons best u zo spoedig mogelijk te helpen, maar kunnen een wachttijd helaas niet voorkomen.


Aanmeldingswachttijd:
Voor volwassenen: 16 weken
Voor kinderen en jongeren: 16 weken
Dit is de wachttijd van het moment van de aanmelding tot de datum dat de intake plaatsvindt

Voor volwassenen: De wachttijd is niet afhankelijk van de zorgverzekering waar u bij verzekerd bent. Indien het budget voor een bepaalde zorgverzekeraar bereikt is, zal dit vermeld worden

Behandelingswachttijd: geen
Dit is de wachttijd vanaf het moment van intake tot aan de start van de behandeling. Er is geen sprake van verschil in eventuele wachttijden voor verschillende problematiekenWanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).