matrousjkapennen

Voor verwijzers

BRight GGZ biedt kinderen, jongeren en hun gezinnen hulp na het meemaken van traumatiserende gebeurtenissen. Wij zijn gespecialiseerd in hulpverlening na seksueel trauma binnen en buiten het (familie) systeem en bij klachten na huiselijk geweld. Zie Behandelaanbod voor de verschillende behandelmogelijkheden.

Wij bieden specialistische jeugdhulp aan kinderen en jongeren onder de 18 jaar.

Zie de website van zorg om regio Amsterdam voor informatie over de organisatie van de Jeugdhulp in de regio's Amsterdam Amstelland en Zaanstreek Waterland en de website van ik zoek jeugdhulp voor informatie van het hulpaanbod voor jeugdigen in deze regio's.

Aan personen vanaf 18 jaar, bieden wij Gespecialiseerde GGZ en Generalistische basis GGZ zorg. In overleg met u als verwijzer kan bekeken worden wat de best passende verwijzing is.

Voor (vragen over) aanmeldingen wordt u verzocht ons te bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag t/m donderdag van 12.00 tot 13.00 uur of u kunt ons mailen, info@brightggz.nl met het verzoek contact op te nemen. Wij beschikken niet over een eigen crisisdienst. Om deze reden kunnen we crisisgevoelige cliënten niet aannemen. Kinderen van wie de ouders in een complexe scheiding verwikkeld zijn, kunnen evenmin bij ons terecht.