tekening2tekening3

Welkom bij BRight GGZ Jeugd en Gezin Amsterdam

Update Coronavirus maart 2022

 

Beste cliënt,

 

Gebruik wachtkamer

 

• kom kort voor de starttijd van de afspraak naar boven, zodat u zo kort mogelijk in de wachtkamer moet verblijven.

• ouders kunnen tijdens de therapie van hun kind in de wachtkamer verblijven, mits het niet te druk is in In de behandelkamer

 

• We houden nog steeds enige afstand en schudden geen handen.

• We gaan er vanuit dat u vaak uw handen wast.

• Bij mogelijke COVID klachten bij u of een huisgenoot verzoeken wij u contact op te nemen met uw behandelaar om te bepalen of de sessie via beeldbellen kan plaatsvinden of kan worden verschoven.

• Bij klachten gaan we er vanuit dat u zich direct laat testen

 

-einde Corona update-

 

 

Iedereen heeft wel eens problemen. Het liefst lossen we zelf onze problemen op, dat lukt ook vaak. Maar soms gebeurt er iets ingrijpends of is er vroeger iets ingrijpends gebeurd waardoor we psychische klachten krijgen die we niet zelf op kunnen lossen. Dan kan ondersteuning van een professionele hulpverlener helpen de klachten te verminderen. BRight GGZ kan deze ondersteuning bieden.

 

We zijn een kleinschalige groepspraktijk bestaande uit ervaren en deskundige therapeuten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van klachten na seksueel geweld, huiselijk geweld en andere ingrijpende gebeurtenissen

 

Onze praktijk is er voor kinderen en jongeren met traumaklachten en voor hun gezinnen. Soms hebben ouders van kinderen en jongeren, die bij BRight GGZ in behandeling zijn, zelf trauma klachten, in dat geval gaan we na of hulp bij BRight tot de mogelijkheden behoort.

 

BRight GGZ biedt eveneens behandeling aan volwassenen met klachten na eenmalig (seksueel) trauma en/of seksueel misbruik en/of mishandeling in de kindertijd. Indien eventuele persoonlijkheidsproblematiek op de voorgrond staat of de crisisgevoeligheid heel hoog is, adviseren we gebruik te maken van het bredere zorgaanbod van een grote zorginstelling. Bij ernstige verslavingsproblematiek wordt eveneens geadviseerd contact op te nemen met een zorginstelling met expertise op het gebied van verslaving.