grafitischoolspullen

Aanmelden

In verband met de zomervakantie hebben wij gewijzigde spreekuurtijden.

 

Vanaf 29 juli t/m 28 augustus hebben wij op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12.00 en 13.00 uur telefonisch spreekuur.

 

Ook in september hebben wij aangepaste spreekuurtijden.

 

Op maandag 2 september en dinsdag 3 september hebben wij tussen 12.00 en 13.00 uur telefonisch spreekuur. Vanaf woensdag 4 september t/m woensdag 11 september hebben wij GEEN telefonisch spreekuur . Op woensdag 25 september is er ook GEEN telefonisch spreekuur.

 

Voor aanmeldingen Jeugd geldt: Er kan voor alle gemeenten rechtstreeks bij ons worden aangemeld.

 

Voor volwassenzorg hebben wij op dit moment een aanmeldstop.

 

Stap 1. Aanmelden kan van maandag t/m donderdag tijdens ons telefonisch spreekuur van 12.00 tot 13.00 uur. Buiten deze tijden is het mogelijk een voicemailbericht in te spreken. Vermeld s.v.p. duidelijk uw naam en een telefoonnummer waar u overdag te bereiken bent, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug. Het is ook mogelijk een email te sturen, met het verzoek te bellen. Alleen aanmeldingen die telefonisch zijn doorgesproken met een van de praktijkhouders worden aangenomen.

 

Stap 2. In het telefonisch contact bespreken we kort de reden van aanmelding en maken we gezamenlijk een inschatting of een behandeling bij BRight GGZ het best passend is om aan uw problemen te werken . We sturen u een aanmeldingsformulier, dat u of de persoon die de aanmelding met ons bespreekt, ingevuld kunt terugsturen.

 

Stap 3. Om de aanmelding definitief te maken is voor volwassenen een verwijzing nodig van de huisarts of een medisch specialist. Indien het een aanmelding van een kind of jongere onder de 18 jaar betreft, is een beschikking van een Ouder Kind Team of een Gecertificeerde Instelling noodzakelijk. Indien een Ouder Kind Team of een Gecertificeerde Instelling niet betrokken is bij het gezin en er ook geen andere jeugdhulp wordt geboden in het gezin, kan de huisarts ook verwijzen. Uw verwijzer kan de beschikking via Zorgmail veilig opsturen. De verwijsbrief kan ook opgestuurd worden naar: BRight GGZ Jeugd en Gezin Amsterdam, Baarsjesweg 224 2de verdieping 1058 AA Amsterdam.

 

Stap 4. We maken zodra u aan de beurt bent een afspraak voor een intakegesprek. Over het algemeen is er na de intake geen wachttijd voor behandeling.

 

Stap 5. Neem bij de intake een identiteitsbewijs mee.